FASHION IS FUN!

zegt ‘fashion is fun!’. Mode moet weer leuk zijn. De grote mode wereld laat de ‘gewone mens’ in de waan dat je bepaalde kleding aan moet. En dat er strenge regels zijn om je aan te houden. Edith Dohmen gaat al heel wat jaartjes mee in de mode wereld en liet ook in mode producties liet zien hoe bepaalde trends gedragen ‘moesten’ worden. Welke combinaties wel en niet konden. Een vertaalslag maken van de catwalk naar je dagelijkse look is tegenwoordig veel minder belangrijk. In deze tijd zijn de trends vanuit de grote modehuizen niet meer alles bepalend.

Tegenwoordig is je eigen identiteit en daarbij je eigen stijl hebben, veel belangrijker dan zomaar de trends kopiëren. Veel mensen vinden mode moeilijk en nemen het veel te serieus! Denk in mogelijkheden en blijf niet hangen in beperkingen. Aan de hand van eigen ervaringen en tips brengt Edith Dohmen het plezier weer terug in menig kledingkast. Leren te combineren. Leren goed te kijken naar zichzelf, eigen shape. Veel tips op het gebied van hoe en waar te shoppen en vooral weer plezier krijgen in het shoppen zelf! Mee doen aan trends of niet. Jouw basis items in de kast, ipv de standaard basics!
Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp. Draag kleding vaker en koop kleding die jaren mee kunnen. En kijk naar vintage, daar heeft Edith Dohmen al een levenslange ervaring mee en met vintage stukken creëer je een unieke stijl.

In tijden van sociale media zijn er zoveel mensen met eigen stijlen. Er is er altijd wel iemand die je aanspreekt, die je inspireert. Dus ipv dat een hele grote mode industrie is die ons wilt opleggen, is er veel invloed van celebs, muzikanten, en uiteraard de influencers.

Edith Dohmen wilt juist laten zien dat elke vrouw het recht heeft om er goed uit te zien.
En dat je je eigen mode regels bepaalt. Jouw stijl, jouw regels. Edith Dohmen komt
fashion-vreugde brengen en daarmee laat ze zien dat je mode niet te serieus moet nemen!

Het is geen straf om jezelf te kleden, nee, het is juist een enorm groot feest!

30 maart komt het boek Fashion is Fun uit.
Je kan deze pre-orderen via AW Bruna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *