SELF LOVE

 heeft veel verschillende modellen en vrouwen gekleed en iedereen had haar eigen onzekerheden. Elke vrouw in elke maat, kleur en leeftijd heeft het recht er goed uit te zien.

Als je iets aantrekt en je voelt er iets bij, dan projecteer je dat ook. En dat is een gevoel wat voor iedereen anders kan zijn.

Dat geldt dus ook voor ons allemaal. Kleding die je draagt, moet daadwerkelijk bij jou passen. Het moet een gevoel oproepen. Fun, melancholisch, stijlvol, trendy, volwassen, jong, etc.

Kleding kan je zelfvertrouwen geven. Als je weet wat er goed bij je past dan straal je dat ook uit. Heb je uiteindelijk genoeg zelfvertrouwen, dan kun je dragen wat je wil! Geen regels meer nodig! Het belangrijkste is dat een vrouw/man draagt waar hij/zij zich goed in voelt. Want voel je je goed, dan straal je dat ook uit. Dan kom je in je kracht te staan en ben je als mens op z’n mooist!

Niet alleen oppervlakkig naar kleding kijken, maar juist of de ‘inside out’ klopt. Kijken naar personal branding. Haar motto is: ‘dare to be noticed’, durf opgemerkt te worden: maak jezelf zichtbaar.

Persoonlijk styling advies kan individueel of in een groep. Wil je meer informatie? Neem contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *