workshop

FASHION IS FUN!!
Vind je shoppen niet leuk meer? Loop je als een kip zonder kop in een winkel en neem je maar wat mee? Of weet je het helemaal niet meer?
Vind je het lastig om kleding te combineren? Wat staat wel en wat niet? Wil je geen miskopen meer? Ooit wel eens gedacht aan een personal shopsessie, maar vind je het te duur? Grijp dan nu je kans!

SOS Edith
In deze styling clinic leer je hoe je anders naar kleding kan kijken. Niet alleen naar maten, maar juist naar de vorm van kleding. Beperkingen omzetten in mogelijkheden. Je krijgt weer plezier in shoppen. Ook krijg je persoonlijk advies en weet je wat er precies bij jouw figuur past! Veel tips & tricks! Je gaat met veel inspiratie naar huis!

WAT KUN JE VERWACHTEN?
• Mijn persoonlijke verhaal
• Stylingtips en –trucs
• Tips hoe je anders naar jezelf leert kijken en hoe je jezelf kan kleden;
• Voldoende ruimte voor al jouw persoonlijke vragen.

Heb je interesse en wil je meer info? Kom in contact!

STYLE TRAINING

Een van de ergernissen is te weinig of verkeerde kennis van winkelpersoneel in kledingwinkels. Het zou zo moeten zijn dat het styling adviseurs zijn die in de retail werken. Met een mooie kennis in huis om klanten te laten zien door het juiste advies te kunnen geven. Edith Dohmen heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan om mensen in verschillende maten, leeftijden, shapes en lengtes te kleden.
En naast de fysieke verhaal is de ‘kleed attitude’ ook heel belangrijk, het zelfvertrouwen, trendgevoelig, zijn van grote invloed voor een klant.

Edith Dohmen wilt graag de verkopers trainen om goed stijl advies te kunnen geven. Met eenvoudige tools kan ze het verkopers zelfvertrouwen geven om het juiste advies aan de klanten te kunnen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *