Xandres Sabine & Edith

Eindelijk is de collectie te koop! Samen met Sabine Peeters hebben we er lang aan gewerkt. Een droom die uit kwam, om een capsule collectie te maken een merk en wel voor Xandres. Een prachtig merk die er voor alle vrouwen in alle maten is. Van 36 t/m 54. Zowel Xandres en Xandres Gold hebben deze collectie.
De capsule collectie bestaat uit 18 items. De key items en ook mijn favorieten zijn de 2 jurken en de gebreide knit met Xandres logo print. En die laatste is ook echt mijn ‘baby’. Hou enorm van die kleur en uiteraard de grafische print.
Er is weinig zwart te zien, omdat zowel sabine als ik een keer geen zwart wilden. Behalve dan de lange jurk en de blouse en pantalon.
Het leuke is om alles door elkaar te mixen. Zoek zelf de spanning op en ‘make it your own’!
Een trotse Edith en dit smaakt naar meer…

Op zaterdag 19 oktober zijn Sabine en ik de hele dag bij Xandres in Antwerpen. En ben je van harte welkom om de collectie te bekijken, te shoppen en uiteraard om styling tips te krijgen van mij en Sabine!

Op zondag 20 oktober zijn Sabine en ik de hele dag bij Xandres in Den Bosch. En ben je van harte welkom om de collectie te bekijken, te shoppen en uiteraard om styling tips te krijgen van mij en Sabine!

Backstage video en ’the making of’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *