AANBOD

 Graag neem ik je mee in het proces van de eerste indruk, innerpower, inside out. Op verschillende manieren kan ik je dit aanbieden,  word MODE WIJZER:
1. De consument kan kiezen voor een starter of advanced class. Dit ligt aan je eigen niveau en zal bepaald worden nav een korte intake.
2. Zakelijk is er een masterclass. Je bent werkzaam in de modebranche en wil een verdieping door meer naar de inside out kijken.
3. Heb je als een bedrijf interesse in een training, is deze aan te vragen op verschillende niveaus en interesse. Deze zal volledig op maat gemaakt zijn.
4. Als inspirator en motivator ben ik in te huren om een training of talk te komen geven, deze zullen volledig aansluiten op de aanvraag en wordt volledig op maat gemaakt.

Wil jij ook de werkelijke versie van jezelf worden? Waardoor jij op je krachtigst bent en je kan dragen en doen wat je echt wilt! Plan een vrijblijvend gesprek met mij in en dan maken we een plan wat het beste bij je past. 

Workshops

Eén antwoord op “AANBOD”

  1. Graag zou ik meer informatie willen over het volgen van een workshop? Wat zijn de mogelijkheden gezamenlijk met vriendinnen een workshop volgen of zijn er vaste momenten?
    Ik hoor het graag alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *