INNER POWER

Na het uitkomen van mijn boek met de titel ‘Fashion is Fun’ in maart 2021, viel ik als het ware in een zwart gat. Voor mij was letterlijk een hoofdstuk gesloten. Ik wilde iets anders, iets groters, maar ik wist even niet meer wat te gaan doen. Ik zat in een tweestrijd: angst vs groei: blijven hangen of kijken naar nieuwe dingen in mijn leven.

Ik kwam maar niet verder, zat opgesloten in mijn hoofd. Wist niet meer wat mij doelen waren. Terwijl toen ik toen was, dit allemaal vanzelf ging. Ik had toen een doel en daar focuste ik me op. Nu was mijn focuspunt, mijn stip op de horizon volledig in de mist. Als kapitein op mijn schip, was ik koersloos, wilde ook zeker mijn schip in een haven niet aan anker leggen.

Ik was bang om echt naar binnen te gaan. Na een shiatsu-behandeling van Margit Ceska maakte mijn hoofd weer verbinding met mijn hart. De eerste hypnose sessie van Simone Visser heeft mijn angst om naar binnen te keren laten verdwijnen en werd juist weer enthousiast en nieuwsgierig als de jonge versie van mezelf!

Ik begon aan mooie reis, ik stapte deze keer niet in een vliegtuig of een bus, ik stapte naar binnen. Ik ging op zoek naar de ware Edith, wie ben ik nou eigenlijk en wat is nou mijn boodschap en missie?
En die reis was alsof ik in een attractiepark was aangekomen. Ik maakte kennis met verschillende attracties in de vorm van kennis, opleiding en andere wijsheden. Na het bezoeken van een NLP seminar begreep ik de woorden die ik in mijn boek had geschreven. Onbewust had ik veel kennis, maar door NLP kreeg het met handen en voeten en werd ik er bewust van. Ik begrijp ook dat het niet om de cover gaat, ook niet om de woorden, maar om mijn creatie en mijn geest die erin zit. Toen ik de laatste woorden had geschreven, was voor mij het project boek voltooid.

En toen wist ik ook al vrij snel, dat een opleiding NLP heel erg bij mij zou passen en tot heden ben ik bezig met deze opleiding bij Response Instituut in Roermond en krijg ik les van Milan Somers. Een enorme uitdaging om met mezelf aan de slag te gaan, nieuwe inzichten en aha-momenten.
Ook heb meerdere hypnose sessies ondergaan, waardoor ik nog meer naar binnen ben gaan kijken en inzichten heb gekregen. Kennis op het gebied van Van Nine star Ki tot Human Design, Maya wijsheid en Tarot legging tot Body Logics, Face en Body profiling. Nooit kunnen bedenken dat deze nuchtere van oorsprong limburgse, als een spons deze spirituele kennis op zou opnemen.

En het gaat er vooral om outside-in (nerpower). Wat je aan de buitenkant ziet, ontstaat aan de binnenkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *