BE MYSELF

Vaak kreeg ik de vraag: hoe krijg je zoveel zelfvertrouwen? Hoe kan je van jezelf houden. Eerlijk gezegd, had ik hier geen antwoord op. “Alles staat mij” is mijn overtuiging en elke dag is een feestje om mezelf aan te kleden is mijn motto.

Ik noem mijzelf een size hero en geen size victim. Mijn zelfbeeld is slanker dan de werkelijkheid, een reminder is altijd als door het gangpad van het vliegtuig loop te krap is om er met mijn heupen doorheen te huppelen!

Ik denk in mogelijkheden, geen beperkingen. Omdenken en improviseren was altijd erg belangrijk, zowel privé als in mijn werk als stylist/art director. En zo heb ik altijd in het leven gestaan. Een broek die te kort is? Dan trek ik leuke enkellaarsjes aan of gekke sokken met lage schoenen. Kan ik een designer stuk niet kopen, omdat deze te duur is of vanwege de sizing? Laat je inspireren. Ik laat me ook niet weerhouden door het size-label in kleding, ik kijk naar de vorm en niet naar de maat: shop the shape!
Niet alleen met kleding dacht ik in mogelijkheden ook met gebeurtenissen in mijn leven, keuzes maken op het gebied van studie, beroep en liefde.

Ik ben erachter gekomen dat de mindset een heel belangrijk onderdeel is van wie je werkelijk bent. Je mindset, je geest, is wie je daadwerkelijk bent en de huls die eromheen zit, is een tijdelijk verblijf. En ook al verbouw je aan je huis, geef je het een nieuw dak, een lik verf en bouw je er een stuk aan. Het is en blijft altijd datzelfde huis. De metafoor van het huis heb ik ervaren dat het niet uitmaakt welke leeftijd, welke maat ik heb, welke kleding ik ook draag: ik ben en blijf altijd mezelf!

Ik ben graag een rolmodel vanwege mijn mindset, niet vanwege mijn uiterlijk!
Mindpositivity is een nieuwe beweging, die ik graag in gang wil zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *