VISIE

Na mijn innerlijk reis van afgelopen half jaar, is mij bevestigd dat kleding niet alles bepalend is voor de eerste indruk en wie je bent.

Wie ben je? In essentie?
Je bent niet je naam.
Je bent niet je lichaam.
Je bent niet je leeftijd
Je bent niet je beroep.
Je bent niet je kleding

Eigenlijk het ervaren van wie je in essentie werkelijk bent, gaat voorbij je lichaam, gedachten en emoties.

Het gaat niet alleen om de buitenkant. Het gaat juist om jouw innerlijke: jouw kracht, jouw energie die als charisma/uitstraling en houding naar buiten komen.
Met  jarenlange ervaring in de fashion industrie heb ik met modellen gewerkt, modellen die zo goed konden acteren dat als ze een vuilniszak zouden dragen en geloofden dat het een jurk Prada was, dit ook deden geloven. Een mindset is dus heel belangrijk in jouw zelfexpressie en het lef te dragen wat je wilt. Veel vrouwen zeggen: mij staat niks, je kan het ook omdraaien en zeggen mij staat alles! Een keuze die jezelf maakt een overtuiging waarin jij gelooft.

Het heeft dus alles te maken met de verbinding tussen hoofd, hart en buik. Volledig in je kracht staan, heeft te maken met deze drie. En als je dat gevonden hebt kun je dragen wat je wilt, een metafoor voor dat alles kan doen wat je wilt, zonder beperkingen of negatieve overtuigingen.

(illustratie Floortjes Selis)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *